Om oss

Om oss

Vi på Family Dental Care är en tandläkarklinik i Kungsholmen som sedan 2012 erbjuder alla typer av tandvård. Våra tandläkare har mångårig erfarenhet av att sätta patienten i fokus och skräddarsy behandlingen efter dess unika behov. Under ledning av klinikchefen Alex Famili består Family Dental Care av kunnig, trevlig och professionell personal som får dig att känna dig avslappnad och trygg.

Vårt mål är att hjälpa våra patienter uppnå bästa möjliga munhälsa och därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster. Personalen hos oss är utbildade för att erbjuda dig en komplett tandvård med följande tjänster: fyllningar, osynlig tandställning, kronor och broar, rotbehandling, tandimplantat samt fillers. Så oavsett om du behöver laga hål eller göra kosmetiska justeringar kan du vara säker på att vi erbjuder en förstklassig tandvård som du förtjänar.

Har du frågor och funderingar?

Vård med kvalité

Kvaliteten säkerställs dessutom inte bara av personalens kompetens, utan även med hjälp av den senaste avancerade utrustningen. Med hjälp av denna utrustning kan vi jobba snabbare, effektivare och mindre invasivt samtidigt som vi minskar kostnader. På så sätt kan vi ge dig bästa tandvården i Stockholm till ett överkomligt pris för dig.

Hos oss inser vi att vår framgång är ett direkt resultat av våra patienter. Med denna insikt gör vi allt vi kan och lite till för att ge våra patienter de bästa upplevelserna och resultaten. Det viktigaste för oss är att du ska få en fantastisk och smärtfri upplevelse. Friska och vackra tänder ger dig en anledning att le. Tveka därför inte att ta kontakt med oss för att diskutera din behandling eller om du bara har frågor och funderingar.