Tjänster

Tjänster

Vår klinik erbjuder dig ett brett utbud av tjänster av hög kvalitet som hjälper dig att uppnå ett friskt och vackert leende. Dessa tjänster består av fillers, fyllningar, kronor och broar, tandimplantat samt rotbehandling. När det gäller en skadad tand kommer vår tandläkare att först försöka reparera och återställa den med fyllning, krona eller annan lämplig behandling. Dock är ibland skadan för stor och då är nästa steg att låta oss ut dra ut tanden. Genom att låta oss kontrollera dina tänder med jämna mellanrum kan tandproblem upptäckas i tidigt stadium och åtgärdas för att undvika tandköttssjukdomar och tandlossning.

Har du problem med tänderna?

Erfaren personal

Vi erbjuder även osynlig tandställning som är en behandling som hjälper dig att få raka tänder. Till skillnad mot tandställning i metall är Spark en diskret och estetisk tandreglering eftersom den är transparent. Detta är den ultimata behandlingen för dem som vill få raka tänder på ett mer bekvämt sätt utan traditionell tandställning. Fördelen med Spark är att den inte bara är estetisk utan också ger ett jämnare bett, något som bidrar till en bättre munhälsa.

Vår fantastiska och erfarna personal säkerställer att alla behandlingar utförs på rätt sätt och anpassas efter dina behov. Hos oss är du helt enkelt i trygga händer och kan lugnt luta dig tillbaka medan vi tar hand om din tandhälsa. Vänta inte med att ta kontakt med oss för att snabbt få en tid för konsultation!